Årets første vårtegn!

Se se hva jeg fant på vei til jobb! Tror dette er første hestehoven jeg har sett i år. Den hadde såvidt klart å stikke hodet opp av sneen i veikanten, siden vi enda faktisk har en hel del sne her oppe.. Siste dag på jobb før ferien i dag, og jeg er fremdeles usikker på om vi slutter av klokken 12:00 eller om vi jobber til 15:30 som vanlig. Regner med jeg treffer noen ute i fellesområdet som jeg kan forhøre meg med. Det er helt stille på jobb, og jeg var faktisk usikker på om jeg kom til å sette av alarmen på tur inn til kontoret. Det har jo faktisk skjedd før, men under helt andre omstendigheter heldigvis. Men NÅÅ skal jeg ut å hente meg kaffe, og lese litt nettaviser før jeg prøver å gjøre noe fornuftig.

Ciao!

2 kommentarer til “Årets første vårtegn!

  1. Å så fin ein hestehov ;)
    Men e kan ikkje sei e gledæ me tel å kom oppover igjen i snygrunno!!! :( Vi har ikkje sny her nede. :) Godt å sjå veien og plænan! :) Ha dæ fint på jobb!

  2. Men det begynne å komme sæ nu, det smelte mye kvær dag. Har mine «målepåla» som æ ser daglig. Heile gangstien fra UiT og ned tell jobb e smelta, og snyskavlan blir mindre. Det blir vår her åsså, Lise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.