Tett både her og der…

Huff, andre dagen med influensa og dritt. Heldigvis har jeg ikke noe betydelig feber akkurat nå, så det kan virke som at ting går bedre. Jeg er derimot tettere i nesen og halsen i dag enn i går, så det kan kanskje virke som at det er på sitt verste akkurat nå. Jeg har derimot klart å stabba meg ned på butikken og fått handla litt mat – siden kjøleskapet og skapet begynte å bli ganske tomt. Jeg gjorde også et kjøp som jeg IKKE angrer på, nemlig Jif Avløpsåpner. Jeg har i lang tid vært plaga med at sluken i dusjkabinettet hjemme nesten ikke tar unna vann, noe som har gjort at det tildels har vært minibadekar i dusjkabinettet. Èn flaske med Jiff avløpsrens og 15 minutter var derimot det som skulle til for å åpne avløpet igjen. Handyman-Vidar slår til igjen!

5 kommentarer til “Tett både her og der…

  1. Jeg mener det finnes enda, men det ødelegger vel rørene og avløpet mer enn dette gjør. Men funka gjorde det værtfall, har aldri sett et så skinnende hvitt og rent avløpt etter jeg helte den greia der oppi :)

  2. Haha, jeg sjekka aldri kvaliteten på draget, men jeg skjønner hva du mener. Mr. Muscle Ovsrens er tanken bedre, om du er på utkikk etter et bedre kick.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.