Sightseeing i Oslo

Så da var første sightseeing unnagjort. Det var ikke lenge sløving i dag, siden minstemann i huset er oppe 06:30 på mårningen. Jeg klarte heldigvis å strekke meg til 08:45, som ikke er hverdagskost i fridagene. Etter en liten tur nede i sentrum for å se på de obligatoriske tingene, Slottet, Stortinget, Karl Johan, Aker Brygge og Ibsen-kvartalet (se bildet under, så skjønner du hvorfor) er vi tilbake hjemme på Kjelsås og har spist litt. Snart bærer det på Norsk Teknisk Museum, som vi gleder oss til!

Begeistringen var selvfølgelig stor når jeg fant Ibsen-kvartalet, som tilsynelatende ser ut som et helt vanlig firma- eller lelighetskompleks – men som nok er mest kjent for sin rolle i og som Hotell Cæsar. Tøfft, ikke sant? :)

2 kommentarer til “Sightseeing i Oslo

  1. Takk, Lise :) Prøve mitt beste sånn at æ holde folk i Tromsø og ellers overalt oppdatert på ka som skjer sørpå. Kos dæ heime på Tjøtta lamme familien og kjente :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.