Påskeferie i Oslo

Så snart er dagen her! Jeg stresser en del hjemme om dagene for å få gjort unna ting som trengs før jeg drar til Oslo. Har blant annet en hel del klær å vaske før jeg drar til Oslo på onsdagen. Gleder meg veldig til å besøke bror, Marianne og lille Eirik som vokser så alt for fort! Det er faktisk litt ironisk å tenke på at det koster meg like mye å reise tur-retur til Oslo med fly enn det gjør å reise til Harstad med BÅT! Skal bli koselig å komme seg litt til andre omgivelser og få kobla litt ut. Marianne har lovd meg at vi skal gå mye tur, og dra mye på sightseeing – så jeg har heldigvis treningalibiet mitt i orden. Så bærer det tilbake igjen 12. April slik at jeg kan slappe av litt hjemme før det braker løs igjen på jobb – og sannsynligvis en hel del reising.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.