Se for et vær!

Så kom hverdagen igjen, etter en mer traffikert vakthelg en vanlig kan man trygt si. Våknet opp i morges til strålende sol og fint vær, og det er fantastisk å høre hvordan det smelter og renner utenfor leiligheten. Gårdagen gikk egentlig til flere jobbrelaterte ting, men jeg klarte også å få gjort noe husarbeid mot kveldingen. Kvelden gikk for det meste til gaming og avslapping, etter de jobbrelaterte tingene roet seg ned. Etter et par timer måtte Kel’Thuzad bøye seg i støvet etter et vellykket Naxxramas-raid sammen med guildet mitt.

Førstkommende torsdag reiser jeg til Måløy sammen med mamma, og jeg må bruke uka til å vaske litt klær og pakke til reisen. Skal bestille billetter til oss begge for returen i dag, så da er alt egentlig klappet og klart for avreise grytidlig torsdags morgen (klokka 07:00!!)

Bare for å vise det fantastiske været vi har i Tromsø i dag, poster jeg dette bildet som er tatt fra værstasjon-kameraet til IFI ved Universitetet i Tromsø.

tromso_na

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.