Tilbake på jobb, heldigvis :)

Så etter 3 dager på sofaen med Fisherman’s Friend og Ibux, var jeg endelig tilbake på jobb selv om jeg ikke er i helt tipp topp form enda. Men det håper jeg kommer seg etterhvert, kanskje utover dagen. Det smelter fremdeles veldig mye, og jeg kan høre at det drypper og renner ute. Det er alltid fint å se at våren nærmer seg! På jobb har vi allerede begynt å planlagt sommerferien, og da får jeg jo bare desto mer panikk for hva jeg skal gjøre til sommerferien. Jeg har værtfall satt meg av til 3 uker ferie i midten av Juni, så får vi se hvor det bærer. I går var det bare en uke til vi reiser til Måløy i konfirmasjon til søskenbarn Harald, så det blir koselig :) På tide å få seg litt mårrakaffe før jeg setter i gang med noe fornuftig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.