New York, New York!

Så var det endelig gjort, det jeg utsatt siden jul – minst.. Tidligere i kveld bestilte jeg flybilletter til New York fra 12. til 26. Juni. I tillegg bestilte jeg hotellrom på The Pod Hotel som er et lite fresht hotell midt på Manhattan for en grei pris,  fra 12. til 16. Juni. Den 16. Juni skal jeg møte Øystein som jeg tilbringte rekruttskolen og F16 Våpensystemassistent-tjenesten min i Luftforsvaret sammen med. Vi planlegger da å leie bil fra NY og kjøre litt rundt i statene frem til den 23. Juni, før det bærer tilbake til New York hvor jeg skal tilbringe 3 netter til før det bærer hjemover. Vi har ikke riktig bestemt oss for hvilke stater det bærer til, og det kan godt hende at vi tar en hel del ting på sparket. Det er vel kanskje litt av vitsen med en slik tur? Jeg vet værtfall sikkert at om jeg kan komme meg til Miami eller Florida generellt sett, blir jeg veldig glad! En hel del av sørstatene skal det værtfall bli, så vil jeg i tillegg sove på et godt gammeldags amerikansk motell.

Oppdaterer bloggen med eventuell reiserute etterhvert om vi lager en!

1 kommentar til “New York, New York!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.