Snart klar for avreise!

Nå nærmer fredagen seg med stormskritt, og jeg har allerede fått pakket en god del. Tror da jeg har husket på det viktigste av betydning. Har pakket med meg godt med sommerklær siden temperaturen i New York og sørstatene vi ellers skal besøke kryper over 25’C nå om dagene. I morgen er det derimot meldt torden i New York, og det er jo litt freaky når man skal lande der. Har fått noen få mail fra Øystein, og han sier at USA er stort sett slik han hadde sett for seg det skulle være (som en bra ting), så jeg gleder meg virkelig til vår miniroadtrip!

Jeg var også så heldig at jeg fikk låne videokameraet til broren min, så jeg håper å få dokumentert store deler av reisen både på kamera og på film. Ellers her i Tromsø, skjer det ikke mye. Jeg går mest bare å gleder meg til turen, men innimellom blir det tid til litt film, kino sammen med Svein Ivar og Solid sammen med Lise. Oh, vi var som sagt på kino å så Terminator: The Salvation, som på ingen måte var noen kvalitetsfilm. Men som jeg sa til Svein Ivar, «som Terminator-film var den enestående». Med andre ord, for å se filmen tror jeg du må ha et forhold til Terminator-filmene fra starten av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.