USA Roadtrip Second Edition

Da var det altså NESTEN helt i boks. Etter min fantastiske tur til USA i sommer, fikk jeg virkelig smaken for landet og folket. Så kort tid etter jeg kom hjem, begynte jeg å lodde stemningen hos kamerater for å ta en ny tur til sommeren. Jeg fikk rask tilbakemelding av spesielt en av mine kompiser, Kai Joar. Det gikk ikke lange tiden før han hadde fått med seg to til, nemlig Øystein og Daniel (Dalle) Så da er det så og si avgjort at det blir roadtrip på oss til sommeren! Det hele avhenger egentlig av at Øystein som jobber i barnehage får vite når han kan ta ferie, slik at vi kan ordne og bestille turen så snart som mulig.

I utgangspunktet tenker vi å kjøre vestkysten av USA, fra Seattle til nesten så langt sør som vi kommer oss. Værtfall sør for San Diego, kanskje så langt sør som til Mexico-grensen og Juarez. Jeg kan ikke snakke for de andre, men mine største høydepunkt for turen håper jeg værtfall blir:

Siden vi er 4 som drar, håper vi å få leid en litt større bil slik at vi har det romslig siden vi faktisk skal tilbringe store deler av turen (550 mil) i bilen. Vi har snakket og spøkt litt med en Hummer H3 eller en Escalade, men tiden får vise! Dere skal værtfall være sikker på at dere hører mer om turen snart her på bloggen :)

Håper vi er her neste sommer :)

1 kommentar til “USA Roadtrip Second Edition

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.