En livlig uke!

Så var det plutselig helg, etter en veldig hyggelig men samtidig travel uke på jobb. Jeg har hatt Kai Joar på besøk i uka, som alltid er like moro. Dette er derimot siste gang han er her for denne skolesemesteret, og det er rart og si at «vi har vært i USA til neste gang han kommer» til høsten! I tillegg har jeg også hatt min gamle barndomsvenninne Christine på besøk et par ganger denne uka sammen med Kai Joar. Vi har sett noen filmer, blant annet Avatar på Blu-Ray, som var et nydelig gjensyn. Ellers har det gått i litt restaurantmat, litt selvlaget (episk «mannfolk-taco») og en hel del internhumor som vi aldri får nok av. Fikk vite til min store forskrekkelse at en av mine beste venninner Julie har vært på sykehuset til utredning etter et noe kraftig slag i hodet, og at det viste seg å være en liten hjerneblødning. Det skremte nesten vannet av meg, men godt var det å vite at hun er hjemme og i god behold!
I kveld får jeg besøk av Vegar (uten D), og vi skal ha en «drikke og WoW-prat»-kveld (som jeg tror vi kalte det for) Og ikke minst se på Farmen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.