Pupper, shopping og Daniel

Den store «vase rundt på måfå»-dagen! Citi Garden Hotel ville ikke ha oss lenger. Det vil si, vi var dumme og hadde ikke utvidet leia og VIPS var alle rom opptatt. Oh well. Vi sjekket ut og dro på shopping! Litt klær, litt bøker på Barnes & Noble, legg til litt mat på HOOTERS og dagen virket egentlig ganske lys. Etter maten satt Vidar trist og så på den norske 50lappen han hadde i lomma, sukket og sa «den der jævla 50lappen». Så fikk han en lys idé! Dermed fikk snuppa som serverte oss 50 norske kroner i tips, noe hun syntes var «really cool» og lovde å dekorere veggen sin med den sammen med noen filippinske penger.

Hooters er forresten skitne greier. Veldreide jenter i tighte outfits svinser rundt og flørter med sitt mannlige klientell OG hverandre; alt ment å skape en hormonfylt atmosfære som får tipset til å sitte løst… Vi lar oss ikke lure, men ser absolutt attraksjonen. Hooters til Norge! Yarr!

Så dro vi til SF airport for å hente vår fjerde turkamerat, Mr.Daniel Ursin. Endelig var vi ordentlig klare for ferie! Hurra! Men hotellrom har vi ikke. Hm. Så fulgte flere timer i bil, hvor vi jaktet på mat og hotellrom. Mat var greit å finne. Det var ikke hotellrom. Boring. Sannsynligvis en litt antiklimaktisk start på ballet for Daniel men vi skal nok rette opp inntrykket. Kl 2030 fikk vi oss to altfor dyre hotellrom, og i morgen drar vi sørover! Yayyyyyy!!

Daniel er vel fremme på flyplassen i San Francisco
Daniel har fått vann, og vi er på tur til parkeringshuset
Daniel var ikke like heldig med været ved Golden Gate Bridge. Bilde ble det likevell!

1 kommentar til “Pupper, shopping og Daniel

  1. Eia var vi der! Synd at dere ikke traff Randi og de. Bertha på over 90 ville ha likt å få besøk av norske unge menn! Husker med ett turen vi var på for 15 år sida der i høvan. Her regner og blåser det, og utsikten videre er ikke særlig bedre. Bamse har det godt sammen med Nikolai. Og Tamok har kosa seg sammen med jentene i Forfjord i helga. Vi har til og med jogga! Ta vare på dokker sjøl!
    Kirsti

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.