På reise i styggeværet

Så var det ut på tur igjen. Denne gangen til Oslo for å delta på et Cisco-seminar som omhandler VMWare og Nexus. Reiser sammen med Tommy i fra Bodø. Bra passet det også at min bror har fri fra jobb i morgen og at jeg kanskje får tid å besøke dem for å se mitt nye nydelige onkelbarn Kristian. Akkurat nå ser det ikke lovende ut for flyavgangene her på flyplassen i Tromsø. Mottok nylig andre meldingen fra SAS som sier at avgangen min er 35 minutt forsinket allerede. Det er snefokk og vind, som sannsynligvis gjør rullebanen glatt og reduserer sikten. Godt skal det bli å komme frem til hotellet å slacke i kveld før det blir seminar i morgen tidlig :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.