Skip o’hoi!

Så var ukedagene og sneen her igjen! Bestemte meg på fredagen for å sitte på min gode kamerat Kai Joar til Harstad, etter at han har bodd hos meg en ukes tid siden han går på desentralisert utdanning her. Gratis reise hjem, yay! Jeg hadde en kjempeflott helg hjemme hos mamma, selv om den var noe rolig. Fikk skutt inn min nye rifle (jeg trenger forslag til et jentenavn til den!) og vært på besøk hos Jørn, Anne Marit og Malin, hos Andreas og Kai Joar en liten tur. Halloween-party var det også, men jeg tok meg ikke råd til å feste denne helga også. Brukte også muligheten til å jobbe med gode kollega ved UNN Harstad før jeg tok båten hjem mandag ettermiddag.

Det er offisielt, tror jeg må ha opplevd min verste tur med hurtigbåten i mitt liv i går! Etter å ha blåst sydvestlig sterk kulig og storm hele mandagen, var jeg veldig spent på om båten i det hele tatt ville gå. Men jada, 16:15 gikk båten fra kai, til tross for ekstremt kraftig vind. Det gikk heftig for seg over Vågsfjorden, men jeg trosset alle sammen som søkte ned i førsteetasjen på båten, og ble sittende igjen oppe i øveretasjen. Det var mange grønne fjes å se, og toalettet var frekvent besøkt av mange. Huffameg! Selv satt jeg å koste meg med å følge med på hvor vi var med iPhone 4 og Navida. Båten rulla og bølgene slo. Etter 4 forsøk på å legge til ved Finnsnes, slet båten trossa/landtauet og gikk videre. Brøstadbotn gikk den rett forbi uten å prøve å legge til. Det blåste da full storm og 25m/s vind. Helt grusomt. Godt var det at den resterende ruta ikke bydde på mange ubehageligheter og at båten fikk lagt trygt til kai i Tromsø. Home sweet home!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.