Julefeiring og nyttårsfeiring i Harstad

På tide med et lite basketak når det gjelder blogging igjen. Sliter enda med å lage det til en ukentlig rutine, selv om det kanskje ikke burde være så vanskelig! 23. Desember dro jeg og mamma samtidig til Oslo, hvor vi møttes på Gardermoen før vi satt oss på toget og satt kursen mot Tranby i Lier. Her ventet bror og svigersøster, Eirik og Kristian på at onkel, bestemor og alle pakkene dem måtte ha med seg. Vi hadde en veldig koselig julefeiring med mye god mat, og minner å ta med seg inn i 2011. Den 27. Desember bar det hjemover til nordlige trakter, første stopp Harstad. Nå er det straks bare 10 timer igjen av 2010, og jeg gleder meg allerede til å gå inn i et nytt år med friskt mot – og nye nyttårsforsett!

Ønsker dere alle et riktig Godt Nyttår, og avslutter med et nydelig rakettbilde tatt nyttår 2007/2008 av Andreas Ursin Hellebust

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.