Oppgraderinger til våpenskapet og stuff

Som mange hadde forutsett, ga jeg meg ikke med det første med å oppgradere våpenskapet. Det var i grunnen en del av planen å kjøpe lyddemper til nyrifla (Schultz & Larsen Classic DL 6,5×55), men nå er det værtfall gjort! Valget falt på A-Tec Maxim, som jeg foreløpig ikke angrer et sekund på. Det var også demperen jeg brukte da jeg skaut rifla inn for en stund siden (takk for låna Jørn!) Så nå kan jeg skyte på bane uten hørselvern om jeg ønsker det. Fikk nok en gang bekrefta i helga at rifla funker hest. Kunne samlet 3 skudd på en 20-kroning på skytebanen på 120m.

Hadde for så vidt en veldig hyggelig helg sammen med mine gode venner i Harstad, og var på fest på lørdag hos John og Trine. Fantastiske folk! I morgen er lønningsdag, og jeg tenkte å begynne med juleshopping til familie og kjente ellers.

Et par bilder av demperen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.