Sommeren var innom!

Nå er det altså så lenge siden jeg blogga, at det nesten er flaut å skrive noe som helst. Ikke vet jeg hvor mange som fremdeles dumper innom her (utenom crawlerbots og søkemotorer), som også gjør at motivasjonen til å skrive også går nedover. Unntatt det vanlige rutinemessige jobbopplegget, er det ikke så alt for mye som skjer. Jeg har hatt besøk av min venn Svein Ivar i Tromsø i ca en måned, da han har vært på Kurbadet denne tiden. Kjedelig ble det for han å sitte på «lugaren» oppe på Kurbadet, så mye av tiden tilbringte han hos meg i Skolegata 3. Jeg har nå offisielt tatt FERIE og er i Harstad. Min bror med familie kommer den 4. Juli, og jeg ser frem til å tilbringe tid sammen med dem og mine to søte onkelbarn Eirik og Kristian. Mange blir overrasket over at jeg ikke er på roadtrip i år også, slik som de tidligere årene – men hvorfor skal man det når man nesten hadde 3 uker med KNALLVÆR i nord! Jeg har forresten tatt opp treningen igjen, og har vært en del på SATS – men har også kjøpt meg ny sykkel. En Trek 7500 hybrid-sykkel. Den ser slik ut:

Jeg poster som regel turene på RunKeeper (se profilen min på Facebook) men nå blir det ikke sykling før jeg drar tilbake til Tromsø mot slutten av Juli. I tillegg til min vanlige koffert har jeg også med meg fiskestenger og våpen, i håp om å få fisket litt og kanskje få med meg første delen av revejakta og få skutt litt kråke i slutten av Juli.

Jeg velger å ikke si «God sommer» enda, i håp om å få postet noen fleresommerbilder om en uke eller to. Her er en smakebit fra første delen av nordnorsk sommer!

Midnattsola blir man aldri lei av. Bildet er tatt på fastlandssiden av Tjelsundet, rett over der jeg vokste opp.
Bålkos og kaffe mens vi følger med duppet og makken. Bildet er tatt ved Gausvikvannet
Sommeridyll utenfor huset til Jørn og Anne Marit. Fint eller hva?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.