Filmkveld hos Iselin

Så da har jeg vært på filmkveld hos Iselin. Vi spiste vafler og så Transsiberian som er en ganske ny thriller.  Iselin er kjempeflink å lage vafler, mmm! Nå er det derimot snart tid for å finne køya og være frisk og opplagt til i morgen på jobb. Håper alle har hatt en fin kveld :)

2 kommentarer til “Filmkveld hos Iselin

  1. Ny og ny fru blom… fra oktober i fjor? Uansett, jeg syntes den filmen skuffet litt. Den hadde potensiale til å bli en smule bedre enn det den var :|

  2. Jeg visste ikke og sjekka ikke at den faktisk var så gammel. Peppes må være litt «behind» på filmene sine tydeligvis! Joa, jeg er forsåvidt enig i at slutten var litt skuffende, og at ting ble litt vel voldsomme på slutten. Ikke liker jeg han mannlige i hovedrollen heller, men den var grei nok liksom :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.