Fremme i Oslo

Så var jeg endelig fremme i OsloKjelsås hos min kjære bror Jan Magne og svigersøster Marianne. Dem har vært så heldig å få disponere leiligheten til svigermor (av Jan Magne) i mens dem ordner jobb og slikt. Stort og fint rom har jeg fått, til og med med egen datamaskin tilgjengelig! Men for sikkerhets skyld tok jeg selvfølgelig med meg min søte sorte Macbook, sånn at jeg kunne se film og slikt.

Marianne har vissnok lagt store planer. Vi skal på sightseeing, se Frogner-/Vigelandsparken, Teknisk Museum på Kjelsås og ellers kjøre rundt og se litt småting. Tosken som jeg er, hadde jeg selvfølgelig glemt laderen til kameraet mitt, så jeg må nok nøye meg med å låne D40-kameraet til Jan Magne, så får vi heller ta litt felles bilder :)

Nå er det derimot på tide med å få seg litt søvn, og KANSKJE spise velkomstmarsipanen som Marianne har lagt så fint i en skål oppå håndklærne mine på puta.

God natt alle sammen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.