Hjemme i vårlige Tromsø

Så i halv åtte-tida i gårkveld var jeg hjemme i Tromsø igjen etter 4 dager i Oslo. Har virkelig hatt noen fine dager sørpå, og det var selvfølgelig trist å forlate Eirik, Jan Magne og Marianne. Jeg måtte bryte ut av mitt ukentlige treningsprogram i går, siden jeg ikke rakk SATS som stengte klokka 20:00 så i morgen er jeg klar til å trene av meg påskeskinka. Det har smeltet veldig mye i Tromsø siden jeg dro, og trappenedgangen til leiligheten er nesten smeltet fullstendig. Bortsett fra min halvdel av den selvfølgelig, som jeg nok har vært sløv med å måke den siste tiden pga mye reising. Har ikke peiling hva jeg skal bedrive dagen med, jeg er bare i sløvemodus. Mulig jeg kanskje får med meg noen på kino, selv om jeg har sett det meste på kino allerede :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.