Mat og Cognac-/vinkveld

Etter en lang tur på Norsk Teknisk Museum blant biler, fly, malstrømpumpe, teslacoiler, var det duket for middag og øl/cognac hjemme hos bror og Marianne sammen med et vennepar av dem, Martin og Stine. Jeg er litt usikker på navnet på retten, men jeg tror det var baconrullet indrefilèt med rød pesto, hasselbakte poteter og salat. Det smakte værtfall helt fantastisk! Er virkelig stolt over min svigersøsters kokkeprestasjoner. Det ble ganske sen kveld, og vi har nettopp tatt kveld. Tok litt tid før ungene la seg, men det ordna seg etterhvert :)

Nå er det på tide for meg å legge meg, siden jeg sannsynligvis blir vekt av lille Eirik i morgen tidlig rundt 8 – som ikke gjør meg noe som helst. Håper dere alle får en nydelig natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.