Oss i Frognerparken

Siden det ble litt sent å blogge i gårkveld, tar jeg det heller nå. I går bar turen først til Grefsenkollen, som er en restaurant og utkikksplass oppe på en koll bak Kjelsås, eller på Grefsen. Det var en nydelig utsikt som dere kanskje ser :)

Meg og Eirik på Grefsenkollen
Vidar og Eirik på Grefsenkollen

Senere på dagen, dro vi til Frognerparken i nydelig vårvær. Her møtte vi Kari og Tony og Daniel og Victoria. Vi fant oss en fin plass å sitte rett under Monolitten, og fikk oss litt Kvikk Lunsj, appelsin og kaffe. Det er helt fantastisk å være ute i så fint vær, og kjenne den herlige vårlukten som våren bringer med seg.

Alle oss i Frognerparken
Alle oss i Frognerparken
Statue
Statue
Meg i Frognerparken
Meg i Frognerparken

På kvelden dro vi på kino til Ringen Kino ved Grünerløkka, sammen med Daniel og Victoria, etter å ha tatt oss en kaffe på en cafe lengre nede i gata. Vi så Gran Torino, som visstnok skal være siste filmen som Clint Eastwood spiller og regisserer i en alder av 78 år. Jeg syns det var en kjempebra film selv, og vil sannsynligvis være en god signaturfilm for Clint som både skuespiller og regissør.

For min del er dette siste dagen av mitt opphold i Oslo, og jeg tar flyet hjem til Tromsø litt over 17:00 i dag :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.