Pakket og klart, nesten.

Så da var det meste klart for avreise. Jeg fikk ikke gjort husarbeidet jeg lovde meg selv å gjøre, men i gjengjeld har jeg tross alt vært på trening og kjenner det godt i kroppen. Håper å slutte litt tidlig av på jobb i morgen slik at jeg får gjort meg ferdig. Utrolig nok hadde jeg noen klær som ikke var blitt tørre, som har hengt på stativet siden i gårkveld..

Møtte Magnus og Lene i byen, som var på snarvisitt her en liten tur i dag, før det bar innover på innlandet til foreldrene til Lene. Lenge siden jeg har sett dem, og jeg tror faktisk ikke jeg har sett Magnus siden før jul en gang når jeg var i Narvik. Lene så jeg så vidt rett før jul når jeg fikk julegaven hos dem.. Jeg var ikke akkurat i god form da :)

Nå skal jeg ta meg en lang dusj, og ta kveld etter det og prøve å være uthvilt til i morgen tidlig. Natta alle sammen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.