Så galt kan det gå!

Så var man på jobb igjen, på siste dagen av uka! Gårdagen gikk med på å faktisk tørke litt støv i hjemmet, som jeg ikke er så alt for flink med. I dag eller i morgen skal jeg satse på å få vasket rundt leiligheten – det skal bli bra! Kvelden i går gikk med på å trene, og se en helt syk, blodig og bissarr film på Canal+ Action som jeg i farten ikke husker navnet på. Jeg presterte faktisk å gjøre noe ganske dumt i går. Mamma og jeg skal reise sammen til konfirmasjon Måløy på Vestlandet den 30. April, og til og med etter å ha spurt gjentatte ganger om riktig dato – klarte verken mamma eller jeg å få med oss at det var feil dato! Så jeg bestilte reise èn uke for tidlig. Heldigvis hadde ikke Norwegian trukket beløpet av kortet mitt enda, så jeg fikk kansellert reisen og bestilt på nytt kostnadsfritt. Så altså, den 30. April drar jeg til Måløy i Sogn og Fjordane hvor vi blir fra torsdag til mandags morgen sannsynligvis. Det er egentlig et mareritt å reise dit, siden man må skifte en del mellom fly og båt. For min del blir det Tromsø (Fly) – Oslo (Fly) – Bergen (Fly) – Måløy (Hurtigbåt). Koster gjør det også! Men det er alltid like kjekt å få møte gammel slekt og kjente igjen.

Her er et bilde fra Måløy:

Måløy, med Kulen til høyre, Måløybrua og Måldøen som er øya i midten.

Så på bussen i dag, merket jeg nok et rart fenomen med Tromsbuss. Bussjåføren kan godt stenge døren nede i sentrum, og nekte flere å komme på siden det er fullt – men to stopp lengre opp kan han godt stoppe og presse på to-tre til.. Det rareste med hele kollektivtrafikken i Tromsø, syns jeg er folks SKREKK for å trekke BAK i bussen. Jeg mener, er folk redd for å ikke komme seg AV bussen? Hele gjengen klynger seg rundt døren midt i bussen, og går ikke lengre bak før dem blir bedt om det. Sukk, detaljsak som jeg syns er latterlig og irriterende, siden folk ofte ikke kommer på bussen av den grunn.. Jaujau.

5 kommentarer til “Så galt kan det gå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.