Så måtte man jo bli syk…

Etter å ha gått å hanglet litt de siste dagene, så våknet jeg i dag tidlig nesten uten stemme. Har skikkelig vondt i halsen, og har vært kald og varm i hele dag. Ordentlig dritt spør du meg.. Har ikke akkurat fått gjort de store rydde/vaskeplanene siden jeg føler meg helt elendig, så det blir unnskyldningen til å utsette det. Klarte å stabbe meg ned på butikken å kjøpe litt mat, så er egentlig litt fornøyd. Faktisk TO ganger var jeg nede på butikken, da jeg klarte å glemme kortmappa første gangen (!) Så i kveld tror jeg det rett og slett blir Bache Gabrielsen XO og kaffe.. :(

1 kommentar til “Så måtte man jo bli syk…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.