Snø snø snø… og litt mer snø..

Man blir ikke akkurat i godt humør av å våkne og se ut soveromsvinduet at det LAVER ned med sne. Nå som vi hadde hatt så fine smeltedager her i nord! Håper virkelig ikke at denne sneen legger seg og at vi snart får litt varme og smelting igjen. Det gjør liksom noe med humøret. I dag kjennes det igjen ut som om jeg har to golfballer under armene etter treningen i går. Gud så jeg kjenner det under armene og på brystet, skulle tro jeg hadde melkespreng. Nå har jeg forresten blitt korthåret igjen, og litt lys i luggen. Det er bare flott nå som våren nærmer seg med stormskritt, forhåpentligvis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.