Tilbake på jobb

Såe, da var jeg tilbake på kontoret på jobb og rydder unna litt mail som har kommet i løpet av påsken. Helt fantastisk vær her i Tromsø, selv om det ikke er den store varmen å skryte av. Jeg skal forresten prøve å ordne meg en frisørtime etter jobb i dag, siden jeg syns det begynner å bli alt for langt… Jeg har i den siste tiden sett litt på overnattingsmuligheter i Niagara Falls, om jeg skulle bestemme meg for å dra dit og ikke til USA. Hele poenget er liksom at jeg ikke gidder å dra noen plass alene, og i Nigara Falls har jeg værtfall noen å være sammen med.

I går fant jeg tidenes spill på Apple Store til iPhone’n min. Spillet heter «Ports of Call» og ble sluppet i 1987 til Amiga, men senere også som en DOS-versjon til x86-baserte platformer. Kan vel si at dette var en de eldste spillene jeg kan husket jeg spilte på PC – og nå kan jeg spille det på bussen! Spillet handler om skipsindustri, hvor du eier ditt eget rederi som driver med godsfrakt på båt. Det høres nitrist ut, men jeg har hatt helt dilla på det siden tidlig 90-tallet!

2 kommentarer til “Tilbake på jobb

  1. He-he, gode gamle Ports of Call husker jeg ja. Men var såpass ung da jeg spilte det at jeg kan ikke skryte over at jeg fikk satt meg noe inn i spillet. Husker du Hill Street Blues kanskje? Et annet spill jeg tror man ville digga hvis engelsk-kunnskapene og forståelsen hadde vært bedre på den tiden.. :)

  2. Jeg tror jeg begynte å spille det en stund etter det ble sluppet ut. Det var som sagt sluppet på Amiga først, men jeg spilte det på 286’en lamme Stætt husker jeg. Husker ikke helt Street Blues, hva var det det handla om?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.