Fantastisk kveld i Bodø!

Det er i øyeblikket helt umulig å forklare hvor nydelig «skylinen» i Bodø er. Himmelen gløder i rødt og rosa, og sola har ikke helt bestemt seg om den skal opp eller ned. Jeg prøvde å ta et bilde ut hotellvinduet mitt, men det gjenskaper ikke helt fargene – så valgte å ikke legge det her akkurat nå. Dagen i dag har gått til jobb, og deretter en liten tur på Peppes og spiste pizza sammen med Julie. Pizzaen i dag var litt skuff, da jeg skulle prøve meg på litt spicy scampi, men scampien smakte overhode ikke godt og var superhard. En halvtime før det planlagte overtidsarbeidet på sykehuset, ringer Tone Lise, min kollega og sier at halve akutten er uten nett, og det viste seg at strømforsyningen i en switch hadde vakkelkontakt. Etter to timer arbeid, var vi ferdige og jeg dro tilbake til hotellrommet for å dusje. Avslutta dagen med å besøke Julie, som hadde god jordbærtè å by på.

Nå er det derimot tid for senga, for å deretter stå litt tidligere opp i morgen for å pakke og sjekke ut. God natt!

Vidar og Julie på Peppes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.