Kanskje litt småemo..

Jeg har i de siste ukene fått sansen for et band som heter Skillet. For dem som liker Linkin Park, faller dette kanskje litt i samme sjanger. Mange vil nok kalle det emomusikk, og det er vel kanskje det – men tøff musikk er det værtfall! Ellers har jeg oppdaget en del andre nevneverdige sanger de siste ukene. Train – Hopeless, Third Eye Blind – Jumper (mulig du må se YES man for å like denne), Hoobastank – Crawling in the dark og ellers kanskje Soilwork om du liker inFlames og slik musikk.

I ukene som kommer har jeg besøk av Svein Ivar som er i Tromsø på Kurbadet på behandling. Vi er jo begge jakt og litt WoW-geeker, så vi har mye å snakke om! I går ble det The Bourne Supremacy i HD, og Glen Moray-whiskey (i melkeglass) Mere kos kan det ikke bli! I dag er det regn og guffent vær i Tromsø, så da blir det til at man holder seg hjemme :(

tmpphpcl6auf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.