Endelig fremme ved Miami Beach

Etter drøyt 1 300 miles (2092 kilometer) effektiv kjøring fordelt på to dager, kjørte vi endelig over brua til Miami Beach ved Miami i Florida og er nå fremme ved Days Inn, som ligger rett ved Oceanview Terrace ved Miami Beach. Klokka er sent (01:30) og vi har ikke egentlig fått sett utsikten vår, som vender rett ut imot havet/stranda. Klokka 12:00 den 16. Juni hentet vi ut en Dodge Charger 2006-modell (V6, m/250HK) i stedet for bilen vi først hadde tenkt oss (mot litt tillegg i prisen) Vi kom sent ut av New York, siden byen er et mareritt å kjøre i – og er generellt sett dårlig skiltet. Etter å ha tilbakelagt tre stater (New York, Virginia og North Carolina) var det tid for første overnatting, som gjorde vi ved Rocky Mount i North Carolina. Vi fikk et fint rom på EconoLodge, med to senger – og Øystein overlevde snorkinga mi. Hurra! Vi startet tidlig, og allerede før 08:00 var vi på veien, og kjørte gjennom tre nye stater (South Carolina, Georgia og Florida) Fra vi forlot New Jersey, fulgte vi Interstate 95 helt til vi nærmet oss Florida før vi tok Freeway 91, for å spare litt tid. Vi har fra vi forlot New York, beveget oss fra 25’C til 36’C som vi hadde tidligere i dag i Georgia – og trolig nedover Florida også. Verken jeg eller Øystein er vant til å kjøre i storbyer, eller flerfeltsvei – så reisen var uten tvil en stor stor utfordring for oss begge. Men det er rart hva man får til bare man holder hodet kaldt, og bruker sunn fornuft! Men nå skal jeg sove sånn at vi får med oss så mye av dagen som mulig i morgen.

God natt, og hilsen fra gutta ved Miami Beach :)

Godt i gang!
Godt i gang!
Øystein poser ved en Shellstasjon i Georgia
Øystein poser ved en Shellstasjon i Georgia

2 kommentarer til “Endelig fremme ved Miami Beach

  1. Fin bil :)
    Hvordan var den å kjøre? Ser for meg at den er myk, ruller som en båt, men behagelig å kjøre. :P

  2. Den er typisk amerikansk, myk i bevegelsene (ikke akkurat stiv, sportsbilaktig) men passer perfekt til Interstate-cruising – det den er laget til :) Han jeg reiser sammen med er 1.96m, då det at den er romslig betyr også en del :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.