Endelig New York!

Så her kommer en kjapp oppsummering fra dagens LANGE dag… Jeg stod opp 5:10 i dag morges, og tok taxien 15:00 til Langnes og deretter gikk turen til Oslo. Vi dro fra Oslo med US Airways til Philadelphia 13:00, og landet i Philadelphia 15:45. Jeg kom i kontakt med en hyggelig dame på turen fra Philadelphia, som gav meg mange gode tips om ting å se på reisen vår – og det ble mye prat. Var kjempekoselig :) Pga dårlig vær, var flyet mitt ut av Philadelphia omlag en time for sent, noe som gjor at jeg fikk tid å hive innpå en pizza på flyplassen (det gjorde seg bra, siden jeg var SKRUBBSULTEN) Etter bare en 20 minutters flytur i «minijet», landet vi omsider i New York ved LaGuardia-flyplassen rett utenfor byen. Jeg hoppet deretter på en buss som gikk til Grand Central Terminal-bygningen, og skulle egentlig heretter ta en shuttle til hotellet. Men siden mitt hotell lå i en helt annen retning, så valgte jeg heller å ta taxi til hotellet. Hotellrommet er lite og nett, men flott standard. Nå er klokka 05:17 i Norge, og 23:11 her i New York. Jeg var så heldig å fikk filma en Limo-hummer ved Grand Central Station, så den skal dere få se! Ellers gleder jeg meg som en unge til å få se New York på lys dag, siden det er bekkmørkt her i New York.

Nå er det derimot på tide med litt søvn, etter å ha vært oppe i 24 timer nå…

Manhattan
Her var det lille jeg fikk se av New York på innflygningen, siden jeg satt på feil side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.