Frihetsgudinnen og Times Square

I dag gikk turen først til Times Square , som er en av de største «trafikksammenkomstene» i New York – og det er her 7th Avenue og Broadway krysser hverandre. Det regnet faktisk når jeg forlot hotellet i dag, men det viste seg å etterhvert bli en fin og varm dag. Times Square er stappfullt av typiske turistfellebutikker, Hard Rock Cafe, og ellers andre merkebutikker og souvenirbutikker. Det er til en hver tid VELDIG trafikkert av både kjøretøy og mennesker. Det er faktisk så folksomt at NYPD har en egen kommandopost midt i Times Square. Etter å ha vandret litt rundt for å finne T-banen, tok jeg 1-linjen ned til «South Ferry» som er siste stopp rett ved States Island Ferry og Battery Park. Fikk tatt noen bilder i parken, før det bar på fergen hvor jeg fikk tatt noen flotte bilder av Frihetsgudinnen. Frihetsgudinnen er symbolet for «frihet», eller «det frie landet», for alle immigranter og sjømenn som kom til New York. Vel over på Staten Island, tok jeg like gjerne bare fergen tilbake igjen for å få med meg litt mer av New York.

I morgen klokken 12:00 bærer det til Alamo/National Bilutleie for å plukke opp bilen sammen med Øystein, så starter rundreisen vår sørover, som vi begge gleder oss veldig til. Øystein kom forresten til byen i går sammen med familien, så vi rakk såvidt å ta oss en McDonalds burger og pils før han dro tilbake til familien.

Tror jeg skal avslutte dagen med et godt måltid og en pils på Cornerstone, rett på hjørnet her :)

Noen få bilder fra i dag:

Times Square
Times Square
Manhattan sett fra havet.
Manhattan sett fra havet.
Frihetsgudinnen og Ellis Island
Frihetsgudinnen og Ellis Island

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.