Farvell Florida, for denne gang!

Klokken 13:00 i dag formiddag, startet ferden vår fra Miami, til West Palm Beach for en liten matbit – og deretter rett over til Naples og Gulf-kysten, som er vestkysten av Florida. Vi kjørte deretter opp kysten på Interstate 75, etter et kort stopp i Naples og Tampa hvor vi spiste på Hooters (!) Etter å ha truffet noen forferdelige uværsfronter med torden/lyn og STYRTREGN, krysset vi endelig statsgrensen til Georgia. La meg legge til at styrtregn i Florida kan by på STORE utfordringer pga varmen i asfalten som får regnet til å koke/dampe, når du allerede har dårlig sikt… Legg til regnskurer som minner om en massasjedusj x 50 – så nærmer vi oss. Det har vært en enorm temperaturforskjell fra Florida på 38’C+ til regntunge Georgia, som nå ligger på rundt 22’C. Vi har nå ordnet oss et dobbeltrom ved Super8, rett over grensen til Georgia og ser frem til å få oss litt søvn etter mye kjøring. Du kan se reiseruten vår i dag ved å klikke her.

Kommer tilbake med bilder senere :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.