Where The Light is

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg fått litt dilla på John Mayer i det siste. Det var egentlig min roadtripkompis Øystein som viste meg musikken hans, når vi kjøpte plata Continuum på en mart i USA. Etter vi hadde hørt på den plata i en hel dag, måtte vi kjøpe en ny plate som ble livealbummet Where The Light is som jeg ble desto mer facinert av. Ble litt overrasket selv over at jeg hadde sansen for denne type musikk. Det er vel egentlig ikke HELT min type musikk? Men nå har jeg blitt så hekta at jeg har hørt meg ihjel på alle «similar artists» på Spotify og har til og med kjøpt Blu-Ray versjonen av Where The Light is som jeg har sett opp til flere ganger. Ikke bare er det en musikkvideo, men en skildring av suksessen til John Mayer på kort tid. Du kan finne favorittsangene Waiting for the world to change og Vultures (du må ha en Spotify-konto for å åpne dem) på Spotify, eller rett og slett bare kjøp CD’en(e)! Har laget en liste med favorittene mine på Spotify ved å klikke HER, men vil anbefale å høre på hele plata ved å klikke HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.