Møt Bebot!

Så i dag tror jeg at jeg oppdaget verdens søteste og morsomste iPhone-applikasjon, syns jeg da. Det finnes utallige applikasjoner om du googler etter Bebot om du ønsker å se en video om lille krapylet. Om du er ute etter en litt beskrivende video om hvordan programmet fungerer, kan du klikke HER. Det er faktisk Jordan Rudess som er keyboardist i Dream Theater som beskriver applikasjonen.

Bebot er først og fremst en liten «pocketsynth», eller electronica-boks som kan lage de mest finurlige lyder, og tweakes til å høres ut som så mangt…
Det som først og fremst er imponerende, er at den er «multitouch» og du kan «spille» med 4 fingrer samtidig . Bebot lager lyder via 4 uavhengige waveform-kanaler, som gjør at du får en overbevisende klar lyd. Du har altså din egne lille synth på telefonen din, eller nesten værtfall! Bebot har sin egne lille vri, og det finnes utallige innstillinger for å endre lyder, pitch, overdrive mm. Grensesnittet ligner overhode ikke på et keyboard, men du venner deg fort til det.  Du kan med andre ord lage ditt egne lille orkester, lage robotlyder, robotlatter, irriterende lyder og stort sett annet som fantasien din kommer på. Jeg har selv lekt meg litt med den med gamle Mario-sanger, og jeg begynner å bli litt god (tror jeg) Det finnes en del videoer på Youtube som viser noen få talenter som har lært seg å bruke Bebot ordentlig. Så om du vil ha noe som underholder deg den neste timen++, stikk på Apple Store på iPhonen/Touch’en din og last ned!

Bebot2

Slik kan tangentbrettet se ut. Og se søte roboten!

^slik kan «tangentbrettet» f.eks se ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.