Endelig tilbake igjen!

Som alle kanskje har sett, har bloggen min vært utilgjengelig i en periode. Dette fordi serveren jeg kjører bloggen på lenge har hatt et harddiskproblem, og for 3 uker siden tok den til slutt fullstendig kveld etter at jeg har prøvd å gå rundt problemet i lang tid. Jeg har nå hentet min gamle server fra UiT og kjører nå bloggen min derifra. Jeg jobber med å gjenopprette galleriet mitt som lå på boksen min på UiT som jeg selvfølgelig har en sikkerhetskopi av, som jeg håper å ha oppe om kort tid.

Håper det blir litt bedre tid til blogging fremover!

1 kommentar til “Endelig tilbake igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.