Når kommer snøen?

Før jeg egentlig har fått tatt innover meg en nydelig helg, så er plutselig arbeidsuka her igjen. WTF?! Forrige uke var LANG, og dette mest fordi vi hadde et Redhat-kurs (RHCE) som varte fra tirsdag til fredag. Og med tanke på at kurset hadde reèll varighet på 2 uker, så sier det seg selv at det ble en del stoff å gå gjennom. Endelig får jeg tid til å trene igjen, og untatt torsdagen i forrige uke har jeg holdt meg til «programmet» mitt på SATS fullt og holdent de siste 3 ukene nå. Torsdagen var jeg på Biffhuset og spiste sammen med tre gode kollega, noe som alltid er like gøy. Det er sjeldent man tenker over gode kollega, eller hvor mye dem betyr. Men det er dem som gjør jobbdagene lettere, helt sant!
Lise har kommet hjem fra 2 måneder i Afrika, og hadde mye å fortelle. Vi skulle egentlig dra på kino sammen på fredagen sammen med venninna Kjersti å se 2012, men bilettene var utsolgt, så det ble faktisk en del øl og whiskey på byen sammen med dem. Kjempekoselig, som alltid :) Nå har jeg nettopp kommen hjem fra kino sammen med Thomas og sett 2012. Imponerende effekter, men jeg ble selv litt skuffet at dem ikke hadde mer fokus på hendelsen og teorien. Det ble vel mye Hollywood kan man vel si. Nå er det derimot leggetid, så det får bli mer blogging en annen dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.