Et par nye filmer

Ettersom jeg ikke hadde planlagt en kanonhelg på byen eller noe i den duren, kjøpte jeg på fredagen et par  «nye» Blu-ray-filmer som jeg kunne kose meg med i helga. Den første jeg fant på Platekompaniet, var Terminator 2: Judgment Day, som har en helt spesiell plass i filmhjertet mitt. Det var nemlig den første filmen vi kjøpte på VHS i familien, og det fordi jeg lurte meg til underskrift hos mamma siden jeg kjøpte den i bladet «Select». Det store trekkplastret til å kjøpe Blu-ray versjonen av denne filmen, var at den hadde DTS-HD Master Audio lydspor og såklart at du får den i «HD-ish» kvalitet. Dette blir 4. filmen jeg har av denne, da jeg har VHS, DVD normal/special edition og Blu-Ray-versjonen av filmen. Og den skuffet ikke det gram! Den hadde også commentary lydspor som hadde en god del interessante eastereggs som man ikke hadde visst om tidligere. Visste du for eksempel at scenen i slutten på filmen, hvor T-1000 utgir seg for å være Sarah Connor (Linda Hamilton) for å lure John Connor – at det faktisk ikke er filmtriks at det er to Sarah Connor’er i bildet? At den ene av «kopiene» faktisk spilles av Linda Hamiltons tvillingsøster Leslie Hamilston? Nok om det.. Neste film jeg kjøpte var Law Abiding Citizen, som ble en positiv overraskelse! Jeg har i utgangspunktet aldri vært en fan av Gerard Butler som spiller en av hovedrollene i filmen, men han overrasket faktisk i denne filmen! Om du ønsker en intens, spennende og litt voldsom (bokstavelig talt) film, kan du kjøpe denne!

Ellers fikk jeg uventet besøk av min gode venn Kai Joar i går, og det viste seg å være litt uventet for han også siden han hadde bommet på ukene og faktisk kjørt hit feil uke (han skulle ikke hit før til neste uke egentlig) Siden det var dårlig føre og blitt mørkt, bestemte han seg for å ligge over til i dag, og det ser kanskje ut til at han ikke drar tilbake før i morgentidlig. Så da blir det kanskje Yonas eller en kino (eller begge deler?) på oss i dag. Litt godt er det at hele Island-asketingen har lammet flytrafikken for min del. Det betyr at det blir en liten pustepause med reising på jobben fremover. Derimot syns jeg synd på dem som faktisk rammes av dette, og må svi av tusenvis av kroner på alternative reiseruter for å komme seg hjem. Håper dere har reiseforsikring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.