Hyttekos og grilling

Så var det tilbake til hverdagen etter en vidunderlig helg sammen med en ubeskrivelig flott vennegjeng på Hammarøy. Det var jeg, Kai Joar, Øystein, Ørjan, Silje, Nikolai og Kristian som hadde oss en ordentlig langhelg på hytta. Kan nesten ikke forklares hvor fantastisk det er å komme seg bort fra hverdagen og virkelig koble av i fantastisk natur, og ikke minst med gode venner. Det ble mye grillmat, fisking i både fersk- og saltvann og selvfølgelig noe i koppen. Jeg og Ørjan fikk MASSE stor og flott røye (legger bilder under) Ikke minst fikk «USAroadtrip-gjengen» (Jeg, Kai Joar, Øystein og Daniel) snakket litt om bestilling av billetter til turen i Juli og bestemt litt datoer og slikt. Vi har funnet ut at vi skal droppe New York og heller satse på å få en lengre reiserute på vestkysten (Seattle og Yellowstone National Park)

Nå ligger jeg på et hotellrom i Narvik på jobbreise, og håper få gjort meg ferdig i mårra og komme meg hjem til Tromsø i løpet av ettermiddagen. Nå er det leggetid for meg her i Narvik, slenger med noen bilder før jeg tar kveld:

Øystein er den eneste ikkefotogene her!
4 av røyene var over 7 hekto mens 4 var rundt 5 hekto.
Stolt fisker med fangst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.