Når feile folk får skylda

Som kanskje noen har fått med meg, har jeg i det siste engasjert meg litt i skytebanen i Tromsdalen og er medlem i Leirdueutvalget, som står for drift og vedlikehold av leirduebanen i Tromsdalen. Dessverre har det i de siste årene vært mer og mer avisskriverier og ellers mediestøy om beliggenheten til leirduebanen i forhold til turstien i område. Kritikken er for det meste rettet mot interessegruppen i seg selv, og ikke kommunen – som var dem som i utgangspunkter regulerte området fra friluftsområde til skytebaneområde. Og nå som dem vil ha banen bort, har dem foreslått områder som overhode ikke egner seg som skytebaneområde. Ærlig talt, om du har noe imot naboen din – så lar du det ikke gå ut over leieboeren hans/hennes? Det er ufattelig patetisk dumt. Særlig teit er det at dem har noe imot selve leirduebanen, som har sikkerhetssone langt innenfor det omdiskuterte turstiområdet..

Selv gleder jeg meg til leirduesessongen som er rett rundt hjørne (01. Juni) og har for lenge siden gjort klar min Lanber Gyttorp 12-76 hagle og skal til uka kjøpe leirdueammunisjon nok til sessongen, siden medlemmene kan tyvstarte med sessongen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.