Nye gadgets er alltid tøfft.

Her i uka fikk jeg meg ny gadget til Macbook Pro’en min. Denne gangen ble det en Corsair SSD Performance P128 2,5″ 128GB harddisk, som er en hardisk basert på SSD-teknologi. For dem som ikke er teknologer nok til å vite betydningen, er det en flashminnebasert disk (i stedet for de tradisjonelle platebaserte diskene) Altså ikke så alt for ulik en diger, diger minnepinne. Dette gjorde at MacOS Snow Leopard nå booter på 18 sekunder fra jeg trykker på Power-knappen, i stedet for ca 40 sekund som den gjorde tidligere (altså, 18 sekunder fra jeg trykker på knappen til den er HELT ferdig boota) Ikke bare det, men applikasjoner som iPhoto og Photoshop starter på langt, langt mindre tid enn tidligere. Snoope greier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.