Ørken, Beef Jerky og Jack in the Box

Travel day, whoop whoop! Vi har benytta anledninga til å sove ekstra lenge i dag, opp klokka 0900. Lekkert var det å ta en dusj, men så åpna vi døra og WHOOF så var det 35 grader inne. En fin dag for å holde seg innendørs sammen med AC’en… Og det var stort sett det vi gjorde i dag. Bil, spise, drikke. Og dårlig humor. Og stor fascinasjon over det massivt fremmede landskapet som rullet forbi rundt oss. Ørken, kaktus og stekende sol – vi kunne stekt mat på panseret, og ikke pga motorvarmen! Innimellom passerte vi ei ensom, stakkarslig elv; et blått belte med tynne, grønne kanter gjennom alt det gulbrune. Spesielt.

Etter hvert kom vi høyere i terrenget og jo høyere vi kom, jo frodigere ble det. Deler av terrenget kunne like gjerne vært i Norge, og det er bare noen få miles unna ørkenen! Velvel, rundt kl1730 ankom vi Flagstaff på 2100m over havet. Vi er høyere på landjorda enn noen av oss har vært før. Tror vi. Men det FØLES ikke så høyt, det virker helt normalt faktisk. Motel 6 tok uansett i mot oss som vanlig, og vi takket for det.

Vi gjorde et tappert forsøk på å få se meteorkrateret som ligger 36 miles unna, men de har gjerdet inne hele greia og turistfella var stengt. Skjitsækka! Vi ble litt grinete, pissa på «No trespassing»-skiltet og kjørte altfor fort på veien deres. In yer face, basterds!! Hah! Så kom det jaggu litt dårlig vær, og vi fikk kjøre gjennom litt ekte amerikansk regn. Morsomt. I morgen blir det bedre, yay! Dagens kjøredistanse finner du som vanlig ved å klikke HER.

PS! Vi ligger en post bak skjema siden vi manglet Wifi på gårdagens hotell. Vi poster den i mårra!

Arizona har ikke så alt for mye å by på sitt aller tørreste.
En av dagens severdigheter, Elon Phoenix (University of Phoenix) baseball-stadion. Enorm!
Flagstaff, Arizona ligger LANGT over havet. Enorm høyde fra det vi er vant til!
Meteorkrater-lokasjonen hadde stengt turistfella, så dette var alt vi fikk tatt bildet av fra tilbaketuren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.