Alt e så rart….

Long-ass day! Vi våkna ca 0630, dusja som faen og dro på Joe’s Café for frokost. Lekre greier med toast, bacon, egg og greier. American style. Så herja vi på beachen («herja» betyr i dette tilfellet at vi stod litt uti vannet mens bølgene slo innover). Det var ganske trivelig; den lokale befolkninga vasa forbi og lufta bikkjene sine mens de ignorerte skiltet som fortalte at hunder skal holdes «on a leash».

Ok, LA neste!! Vi snudde nesen sørover, fant et billigmotell og oppdaga at temperaturen ute var blitt 103 grader Fahrenheit (39 grader Celsius)! Helt crazy for oss tullinger fra Nord-Norge. Etter litt research fant vi ut noe fett: På krysset av Plummer Street og Hayvenhurst ikke langt unna, er stedet hvor T-1000 kjørte trailertrucken sin ned i stormdrainet for å kverke John Connor! Vi kasta oss i bilen og kjørte straks dit for å fotografere og geeke FULLSTENDIG ut. Holy crap!

Og hva gjør man så, etter noe slikt? Jo, Beverly Hills!! Vi har sjelden følt oss så sinnsvakt turist som da vi kjørte rundt mellom bygninger og biler som koster mer enn noen av oss kommer til å tjene de neste 15 årene… Vi har tilogmed sett Bel Air-portene. Hver av dem er jaggu bevoktet av strengt utseende vaktkarer! Dette er altså kraftkost for 4 gapende bondetamper.

Etter å ha kommet oss ut av Beverly Hills lå vi på Santa Monica Boulevard og bestemte oss for å sjekke ut solnedgangen på Pier’en. Da ble vi forbikjørt av en Aston Martin DB9, og sjåføren? Ei bittelita blondine som like gjerne kunne holdt til i pornoindustrien, med en ung Tommy Lee-lookalike i passasjersetet. Anyway. Etter noe tett trafikk og parkeringsKAOS, stod vi plutselig på samme sted som David Hasselhoff i sin tid hyret legioner av silikonblondiner til å jogge i slowmotion for å gi datidens kvisete tenåringer noe å ha våte drømmer om. Og der var vi!! I stadig nedadgående kveldssol trasket vi langs stranden, under piren, opp ei trapp og utover. Ytterst på Santa Monica Pier stod vi, noen var ekstatiske mens andre syntes det var greit å finne do…

Så tok sulten overhånd og vi dro på matjakt. KFC? Høres bra ut. Men dama dreiv og stengte så vi fikk med oss et par bøtter med diverse kylling og kjørte kvelds på hotellet. Nå er det natt og vi takker for oss fra Motel 6, Canoga Park i San Fernando Valley!

Solkremen må på før vi skal sprade på beachen
Vi fant stormdrain'en som ble brukt under filmingen av Terminator 2
Noen syns sikkert dette ser ekstremt kjent ut...
Vi rakk Santa Monica Beach litt sent, men fikk såvidt med oss solnedgangen
De har forandret seg litt siden Baywatch, Sesong 1!

2 kommentarer til “Alt e så rart….

  1. Hei Vidar! Så arti å lese om turen dokkers, kos dokker masse. Klem fra Maria! Marius og Ørjan hilser.

  2. Takk Maria, og hils så masse tilbake! Vi har i overkant av to uke igjen, så det blir nok mye oppdateringe fremover. Følg med :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.