Fear, Loathing and LEAVING Las Vegas!

Utakk er verdens lønn. Det lærte iallfall Daniel nå på morran. Vi kjørte rundt i Las Vegas for å ta noen bilder, Vidar ba Daniel om å knipse noe på sin side og pliktoppfyllende som han er gjorde han sitt beste. Det innebar da å lene seg litt ut av vinduet for best mulig «view», og WHUPS så fløy hatten av hodet. En påfølgende tur til nærmeste hattesjappe avslørte at den WHUPS’en kosta 22$. Crap.

Anyway, farewell Las bloody Vegas! Aldri har vi sett makan til tvers gjennom råtten plass; som tidligere nevnt er de grunnleggende verdiene her direkte kvalme av natur, og her er ødelagte mennesker på hvert gatehjørne. Noen pga rusmisbruk, andre pga overdreven gambling. De halter rundt og ser ut som om de er knekt på midten, med en kopp i hånda som de tar med seg inn på fastfood-sjappene for å fylle vann i. Så sitter de inntil en vegg i det lille de finner av skygge og ser ut i lufta. Tomme blikk. Nei dæven ta; nå er det slutt på ørken, overdreven hete og elendighet; vi drar NORDOVER!!

Etter ca 45 minutter i sneglefart pga veiarbeid var vi ganske miserable av humør, men det er da ingenting som ikke Halvdan Sivertsen kan fikse på! Nordmenn på ferie altså; her suser vi gjennom ørkenen og vræler FØRR EI DAAMEEEE, SOOM DUUUU for full hals. Sånn skal det være! Og apropos synging: Vi kommer da ikke unna barnesanger med slikt klientell i bilen. Vi kom oss gjennom hele «Tre små kinesere på Høybroplass» med alle vokaler OG et par diftonger. Og nesten «k». Hrm. Ingen skal komme og si at ikke timene i bil kan suse forbi når man bare har litt humor av beste Sørvik-kaliber.

Like etter Salt Lake City i Utah tok vi inn på nærmeste Motel 6 og i morgen bærer det videre nordover.

Dagens kjørerute og etappe kan du se ved å klikke HER.

Belagio og Caesars Palace står klar for å tømme lommebøkene til folk og fe
The Mirage i Las Vegas
Bellagio, ett av Las Vegas mest berømte hotell og kasino
Utah byr på spektakulær utsikt selv fra bilvinduet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.