Hetebølge og våpenfeber

Vidar og Daniel har hatt ei helvetesnatt. AC’en var drit! Gutta sov i basically utetemperatur, rundt om 40grader C, og mista nok mer vann i løpet av denne natta enn de to foregående dagene til sammen. Som Daniel sa: «Æ pessa grøt!» Så vi fant oss et annet Motel 6, mer sentrumsnært og fantastisk nok billigere!

Dette ble den store fise-rundt-i-Vegas-og-gjøre-rare-ting-dagen. Først dro vi på Bass Pro Shop, den største friluftslivsjappa vi har sett. To svære etasjer med alt en kan tenke seg av villmarksutstyr; jakt- og fiskeredskaper, båter av ethvert format og klær. Vidar ble gal, så kjøpte han seg et kikkertsikte. Rifle neste?

Vi dro iallfall til Las Vegas Gun Range, ei lita bule hvor noen småshabby typer som tross sin unge alder har sett litt for mye krigsaction lar deg fyre av diverse våpen mot et ikke direkte beskjedent honorar. Vidar gikk for M-16 9mm og Desert Eagle .50, mens Daniel kjørte MP5 og H&K USP m/lyddemper. De to andre benyttet anledningen til å observere og ta bilder. Fun was had.

Så ble det shopping på Las Vegas Outlet Store, et gedigent kjøpesenterkompleks med flere hundre merkebutikker av typen Converse, Nike, Hilfiger, Levi’s, Vans etc. Gutta gikk bananas og shoppet klær! Hvem skulle vel tro det? Dagen avsluttes med etterlengtet sløving på hotellrommet. Yay!

Daniel prøvde H&K USP .45 med lyddemper
Vidar viser frem Desert Eagle .50'en han har skutt med
.50 American Express er brutale greier
Vidar poserer med en M16, modifisert til 9mm for skyting på innendørsbane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.