Nu fær vi sørover!

Farvel Bay Area! I dag var utrolig nok vår første ordentlige biletappe. Vi har kjørt en litt «scenic route» sørover – i stedet for å kjøre interstaten, som er en ren transportvei, kjørte vi Highway 1 langs kysten. Tåka fra Bay Area fulgte oss litt, men vi har jaggu fått en del sol også. Fantastisk landskap, enorme naturopplevelser og såklart TREGE folk i bil foran oss….

Vi tok oss en tur i Monterey Bay Aquarium; et relativt stort bygg fylt av vakre akvatiske skapninger og med et ikke veldig subtilt miljøvernbudskap. Underveis fikk Daniel og Øystein investert i nye sandaler, også et tiltak for å verne om miljøet. I bilen, that is. Så kjøpte vi altfor mye dyr men deilig sjokolade og gav en god klem til den lokale Wacky Wavy Inflatable Arm-Flailing Tube Man. Vi så et par vakre amerikanske ørner men pga en slight kamera-malfunction fikk vi bare bilde av ei kråke. Og apropos kamera: Slikt kan da også kreativitet oppstå. I et anfall av komplett aggresjon over at landskapet IGJEN kom i veien for bildemotivet (high speed photography er vrient), oppfant Øystein et nytt ord: «arrrghhhm pfffh kuk… SKRAIDD!!!!» «Skraidd» ble kjapt definert som «en håpløs liten restebit som er fullstendig ubrukelig til noe som helst, men allikevel ikke kan kastes.

I Santa Barbara har vi IGJEN sprengt hotellbudsjettet, nok en gang pga inkompetanse. I det vi tar oss ei trøsteøl eller 4 lover vi oss sjøl at neste gang skal vi få det billigere! For de interesserte, kan dere se reiseruten vår ved å klikke på DENNE linken.

God natt!

Dagens smakebit av bilder:

Ørnesubstitutt
Øystein koser med Wacky Wavy Inflatable Arm-Flailing Tube Man i Monterey
Highway 1 fortjener absolutt sitt "Scenic route"-rykte
Vi liker utsikten!
Kai Joar ville også være med på bloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.