Sand mellom tærne, igjen.

Trøtte tryner drar ut og finner frokost på McDonald’s. Merkelig nok ganske ålreite greier; karbonade, rundstykke, eggerøre, bacon, margarin, syltetøy, pannekaker og sirup. Vi ble egentlig ganske mette og fornøyde. Og muligens tjukke. Vi får se.

Planen for dagen var å finne en snasen sportsbil for å lode litt rundt i LA med, men det meste var leid ut så vi endte opp med å lode i vår egen bil. Vi tok turen ned til Santa Monica Beach igjen for å se hvordan det tok seg ut på dagtid, og fant ut at det var direkte vrient å labbe rundt der uten sko. Sola varmer nemlig sanda opp noe voldsomt! Det var også litt spesielt å ligge der og høre Stillehavet klaske og buldre mot stranda. Selvfølgelig måtte vi vasse uti! Der fikk vi igjen bekreftet hvor åpne og sosiale amerikanerne er – ei tilfeldig dame tok kontakt med oss og lurte på hvor vi kom fra, og det ble en ganske lang, hyggelig samtale. Enkelte endte såklart opp med litt mer rosa kropp enn vanlig… Oh well, ingenting som ikke kan håndteres av vår gode venninne Vera. Aloe Vera, that is.

I dag er vi SLITNE, så det er mye slacking på hotellrommet. I morgen blir det nemlig mye action… Dagens kjøreetappe kan du se ved å klikke HER.

Vi speider ut over Santa Monica Beach fra Ocean Avenue
Øystein har kjøpt seg hatt!
Vidar poser villig, med Santa Monica Pier i bakgrunnen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.