Welcome to the jungle!

Vi har tilbragt mesteparten av dagen på veien mellom Flagstaff og Las Vegas, så la oss gjøre det kjapt: Bensinstasjoner i ørkenen er kjipe greier, og Grand Canyon er AWESOME! Det er fascinerende hva naturen klarer å lage til innimellom. Øyet klarer bare å håndtere en viss mengde av informasjonen som ligger foran oss; fra en viss avstand og ut ser det meste ut som et «matte painting» fra en film. Helt utrolig.
Hoover Dam var et punkt vi passerte på ferden, og hittil det varmeste. For oss holdt det med en kjapp tur ut av bilen for litt fotosession, og vi skyndte oss videre.

Enter Las Vegas… Hva kan man vel si om denne byen? Dette er tvers gjennom SKITTENT. En hel by full av Casinos, banker, pantelånere, advokater, strippebuler og det som verre er. Konstruert utelukkende for å utnytte svake mennesker. Delvis noe på den kvalme siden, delvis jævlig underholdende. Samtidig som alt ved denne byen er helt avskyelig og går tvert imot alle moralske verdier vi står for, klarer vi ikke å la være å bli fascinert av den. Her finnes det imitatorer av alle slag, og vi drakk øl på en irsk pub mens et band spilte Dubliners-musikk. Dessuten fikk vi observert noe sært: Et par hadde plukket opp en prostituert for å krydre det trasige livet sitt. Hver eneste fiber i kroppen roper høyt om hvor galt dette er, men sånt er dagligdags her i Vegas og vi kan ikke gjøre annet enn å traske videre.

Vi har en idé: Vi må komme oss VEKK herfra! Men vi har noen ting å gjøre her i området først…

Temperaturen er dessuten 45’C her. Djises.

Dagens kjørerute finner du som vanlig ved å klikke HER.

Grand Canyon i all sin prakt (36 bilders panorama)
Kai Joar og Daniel nyter utsikten
Hoover Dam var et syn i seg selv. Vi snakker om STOR skala
Las Vegas dukker opp midt i ørkenen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.