Flying high again

Seattle, Seattle, Seattle… I dag har gutta på bærtur besøkt Space Needle. Jaggu viste det seg at heisen var på utsida! Hundrevis av meter til værs! Enkelte tok det med knusende ro mens andre befant seg på randen av panikk. Heldigvis var det en relativt kortvarig heistur. Utsikta var god utover en noe overskyet Seattle, og vibrasjonene fra det motoriserte tårnet gikk litt vel kraftig ut over nervene. Denne blandingen av inntrykk medførte et kort men fascinerende besøk, og vi tok heisen ned og heiv oss på monorailen inn til Downtown.

Der hadde særingene bestemt seg for å møte opp i full force. Godt innrøkte skjeggefolk som ville verve oss til tvilsom veldedighet, jallamusikere som ville gi bort jallademoer av jallabandet sitt, uteliggere med rare skilt som ville ha pengene våre, selgere av alle slag og religiøse freaks som chanta repetitiv møkk til ørene blødde og kyrne sprang på skauen. Rar by..

Så ble det jaggu mer flymuseum: Museum Of Flight. Der var vi inni en Concorde, satt i SR-71 Blackbird-cockpit og F/A-18-cockpit, tok på jetmotorene til Concorde, Air Force One og en 747 fra ´69 (den første prototypen til Boeing), og tok på en modul av månelandingsutstyret fra ’69! Den har vært på månen! Vi har TATT på noe som har vært på MÅNEN!! Whoaaah!!!!

Etter flygreiene var det KFC som fikk den tvilsomme æren av å stille sulten vår, en avgjørelse som medførte et par interessante toalettpauser under den påfølgende transportetappen sørover. Nå er det over for i dag, og vi stuper til køys i Vancouver. Ikke i Vancouver i Canada, men Vancouver i Washington. Yay!

Dagens kjørerute kan du som vanlig se ved å klikke HER.

Space Needle er 184m høy, og en av de mest besøkte severdighetene i Seattle
Noen var mer skeptiske enn andre den relativt korte og intense heisturen til toppen
Aérospatiale-BAC Concorde var nok en av høydepunktene ved Museum of Flight, Seattle
Øystein ville nok ikke bidratt til redusert ulykkesrate med SR-71 Blackbird..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.