Noen få bilder av rifla

Som jeg lovte for litt siden, skulle jeg poste noen bilder av rifla når jeg hadde fått den og alt var ferdig og montert. Det har vært veldig mye frem og tilbake, siden jeg fikk problemer med kikkertsiktemontasjen som ble levert. Jeg har egentlig hatt rifla i noen uker nå, men den ene ringen til montasjen av kikkertsiktet var av feil type. Etter noen forsøk av leverandøren å levere rett ring, har jeg nå endelig fått riktig ring – og montert siktet. Rifla er som sagt av typen Schultz & Larsen Classic-DL i kaliber 6,5×55. Kikkertsiktet er av typen Leupold VX-II 3-9×50 som jeg kjøpte i Las Vegas i sommer. Jeg har dessverre ikke fått skutt med rifla enda, men den føles veldig bra å holde. Nå venter jeg bare på lyddemper, så er jeg klar for gås og revejakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.