De siste dagene i Canada

Hei og hopp!

Jeg sitter nå på flyplassen i Toronto og venter på flyet mitt hjem. Jeg har hatt to fantastiske uker i Canada, og hatt en frihetsfølelse jeg ikke har kjent på lenge. Det er noe spesielt med å ha egen leiebil og kunne gjøre akkurat det man vil.

De siste to dagene har jeg menget meg med turistene i Niagara Falls og besøkt to av de mest populære turistattraksjonene i nærheten av Niagara Falls. Den ene heter Journey Behind The Falls, og er en «sniktitt» bakom selve fossefallet, som egentlig var en liten skuffelse. Det var to små tunnellhull som man kunne titte ut av i et voldsomt bråk. Det som derimot gjorde hele turen verd det, var et utsiktspunkt rett ved foten av fossefallet. Til tross for at vi fikk utdelt regnponchoer ble man SØKKVÅT av all disen og «regnet» fra fossen. Jeg avsluttet denne attraksjonen med «Niagara’s Fury» som er en 4D-film om hvordan fossefallet ble dannet for flere hundre tusen år siden. Den andre attraksjonen heter White Water Walk og er en heis ned til elva og ca 500m med «platting» å gå langs. Man kommer tett innpå fossen og det er et fantastisk skue å komme så tett innpå elementene.

Ellers har jeg tilbringt litt tid sammen med den «nybakte» familien French de siste dagene, siden jeg bare hadde få dager igjen i Canada. Nå nærmer det seg derimot med stormskritt at ferien er over og man skal tilbake i hverdagen. Blir kjipent å komme tilbake til min darrige Ford Mondeo 2.0 TDCi når jeg de siste to ukene har vært bortskjemt med en Ford Mustang GT med en 5.0L V8’er.

Legger ved noen bilder fra de siste dagene i Canada. Enjoy!

IMG_2179 IMG_2195 IMG_2211 IMG_2224 IMG_2236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.